dimarts, 24 d’abril del 2012

Setmana de Sant Jordi

Durant aquesta setmana estam celebrant Sant Jordi. 
Els més petitons fins els més grans anirem fent activitats, sortidetes i paneres de joc relacionades amb els llibres, els dracs, els cavallers, les princeses i les roses.
De fet, el passat divendres dia 20 vàrem rebre la visita dels personatges del conte...eren de ben de veres!!


Hi havia un vegada...
a un poble molt llunyà...
un drac que tenia mooolta gana...


Aqui les teniu, són les nines de pràctiques de uib i del cesag. Elles ens representaren el conte de Sant Jordi. Va ser un conte vivencial, feren una naració curteta i entenent pels infants amb una posada en escena magnífica.Expressions,gestos, renous...
Les mestres ens ho passarem pipa!!Feia estoneta que no rèiem tant i sobretot els infants quedaven tan embabalits del que veien!! El dracestava estès al terra...mig mort!


Al finalitzar el conte cantàrem ben  fort la cançó.
" Sant Jordi era un valent soldat, Sant Jordi era un valent soldat, Sant Jordi era un valent soldat, ell tot sol va matar el drac..." 
Després ens convidaren a una coseta dolça pels infants i una rosa per les mestres.


Va ser un dia màgic ,gràcies per tot!!


Aprofitant la setmana de Sant Jordi , l'apima de l'escoleta ens va sorprendre el dilluns amb un nou racó de l'escola. 
LA BIBLIIOTECAAA, GUAUU!!
S'havien organitzat,durant la setmana anterior, tallers de galletetes fetes per les famílies i des de l'escoleta aportàrem punts de llibre fets pels infants.
El divendres dia 20, les mestres montarem paredetes a les portes d'entrada de l'escoleta i les famílies s'aturaren a comprar. El diumenge els membres de l'apima sortiren a vendre a la plaça Major.
Aqui teniu el resultat.



Gràcies de veritat per l'esforç que fereu i que feis!!
Animau-vos famílies a col.laborar amb l'apima.
 

2 comentaris:

  1. dilluns ja vendrem a fer vos unes petites preguntes per VOSATRES una cosa vos volia demanar puc venir a ajudar VOS estar amb els nins i nines de la escoleta MAGRADERIA poder venir i estar en vVOSATRES a la escoleta moltes gracias

    ResponElimina