divendres, 4 de març del 2011

Manipulació de carxofes

Estimades famílies:
Per dilluns dia 14 de Març, hem de menester 2 carxofes per cada infant. Primerament les desfullarem, i després les estamparem amb pintura. Preciós!

Per les famílies que anau a Rua

Benvolguts pares i mares,

Ens posam en contacte amb vosaltres per recordar una serie de punts per la Rua,

1. Avui horabaixa a partir de les 18h, ens reunirem per acabar de muntar les balses al carrer Comerç n.36 (davant l’antiga Peugot) i l’illa la muntarem al carrer Costa i Llobera n.23 (devora la Vialfàs).
2. El lloc de concentració per demà, és a Ca’n Cirera Prim a les 16h. Mirarem de posar-nos a davant el taller de Ca’n Paris, però si no hi som, cercau els pirates.
3. Hem decidit que no durem cotxets, a no esser que sigui un cas indispensable, i si finalment, algú dur el cotxet, recordau que aquest ha d’anar vestit.
4. Tenim lloc suficient per a que els infants que caminen descansin de tant en tant, ja que hem fet dues barques i una carrossa, els infants s’aniran alternant.
5. En quant a la vestimenta de les dones, varem quedar que ens posaríem un cinturó negre a damunt la casaca, ja que el patró era petit, i a moltes no ens tancava.
6. El parxe de l’ull és pels homes, les dones pirates no duen parxe, sinó que han d’anar maquillades amb els ulls ben remarcats de color negre, i el maquillatge dels homes serà una mascara per la cara, aquesta la tendrem al lloc de la concentració, igualment que la dels infants.
7. I en quant als complements recordeu que cadascú pot dur el que vulgui (collars, polseres, espases, garfis, trabucs, ...)

CARNAVAL, CARNAVAL!!!!!